Rikjo & Ebbers Verzekeringen gaat samenwerken met HV Makelaardij

Rikjo & Ebbers Verzekeringen kondigt met trots aan dat zij gaan samenwerken met HV Makelaardij. Om haar relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft  Rikjo & Ebbers Verzekeringen besloten om de makelaarsdiensten voort te zetten binnen eigen kantoor. Een goede reden om de samenwerking met HV Makelaardij aan te gaan.

Door de handen ineen te slaan, blijft Rikjo & Ebbers Verzekeringen het complete pakket aan relaties aanbieden. HV Makelaardij zal vanaf nu namelijk de makelaarsdiensten gaan verzorgen voor relaties van Rikjo & Ebbers Verzekeringen. Denk hierbij aan het verzorgen van taxaties en het aan- of verkopen van uw woning of gewoon het beantwoorden van vragen over uw woning.

Rikjo & Ebbers Verzekeringen heeft een breed scala aan mogelijkheden, een rijke variatie aan producten en een groot team van specialisten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Theo Ebbers & Gerard Rikken: ‘’HV Makelaardij heeft een goed netwerk en een uitstekende naam opgebouwd in Groesbeek en directe omgeving. De samenwerking betreft uitsluitend makelaarsdiensten. Wij hebben het volste vertrouwen in de toekomst’’.

HV Makelaardij
Voor de aan- en verkoop van woningen en taxaties gaat Rikjo & Ebbers Verzekeringen dus samenwerken met HV Makelaardij. Een woning kopen of verkopen is een ingewikkeld proces, bovendien krijgt u te maken met taxaties, juridische aspecten, bouwkundige zaken en hypotheken. HV Makelaardij kan u daar persoonlijk bij helpen. ‘’Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Wat ongewijzigd blijft, is onze service, de korte lijnen en de persoonlijke aandacht’’ aldus Willie en Tom Verbeet.  HV Makelaardij blijft u van dienst op de Dorpsstraat 22 in Groesbeek waar u ongewijzigd terecht kunt voor verzekeringen, hypotheken en alle bankzaken (Regiobank).

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de woningmarkt?
In het pand van Rikjo & Ebbers Verzekeringen, onder de wieken van de Zuidmolen, zal een woningpresentatie van HV Makelaardij komen. Bent u op zoek naar uw droomwoning of wilt u uw woning verkopen? U bent welkom op de Herwendaalseweg 3 of Dorpstraat 22 in Groesbeek. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en wij geven u graag advies!

 

De samenwerking

Beide ondernemingen zijn een vertrouwd gezicht in de regio. Financiële zekerheid, persoonlijk contact en klantgerichte dienstverlening zijn kernbegrippen waar de medewerkers van beide ondernemingen dagelijks aan werken. Rikjo & Ebbers Verzekeringen werkt nauw samen met HV Makelaardij. De samenwerking is op het gebied van onroerend goed en taxaties. Deskundige adviseurs staan klaar om klanten van op maat gemaakte adviezen te voorzien.

Wat betekent dit voor u als klant?
Verzekeringen, hypotheken en pensioenen verzorgt Rikjo & Ebbers Verzekeringen als vanouds. Vanaf nu worden relaties die opzoek zijn naar een woning of taxatie doorverwezen naar HV Makelaardij voor de makelaarsdiensten. Wij kunnen onze klanten op deze manier nog beter maatwerk bieden met passende oplossingen. Door de korte lijnen is een afspraak met de makelaardij zo geregeld.

Loop gerust eens bij ons naar binnen of bel naar 0880 - 456 457 voor meer informatie.

Stel ons gerust uw vraag

Openingstijden