Particulier

Caravanverzekering: de ene is de andere niet

Particulier
01-06-2023

Heeft u een caravan of bent u van plan er binnenkort één te kopen? Dan wilt u uw vakantiehuis op wielen natuurlijk ook goed verzekeren. Maar de ene caravanverzekering is de andere niet...

Spaarrente Nederlandse grootbanken verder omhoog

Particulier
31-05-2023

Rabobank, ING en ABN AMRO verhogen per 1 juni opnieuw de spaarrente. Alle drie de banken bieden vanaf dan maximaal 1% rente. Nu is dat nog 0,75%. Het is de tweede renteverhoging die in korte tijd wordt doorgevoerd.

Wat doet u dit jaar met uw vakantiegeld?

Particulier
25-05-2023

Veel Nederlanders krijgen eind mei vakantiegeld op hun bankrekening gestort. Maar lang niet iedereen kiest ervoor om het uit te geven aan een reisje. Weet u al waaraan u het dit jaar gaat besteden?

Uitvaartkosten per provincie

Particulier
09-05-2023

De prijzen voor begraven en cremeren verschillen per locatie. Een graf in Zuid-Holland is bijvoorbeeld het duurst. De kosten van cremeren in deze provincie is redelijk gemiddeld ten opzichte van de rest van de Nederlandse provincies. Cremeren is in Overijssel juist duur ten opzichte van de rest. Voor een graf is Overijssel de op drie na goedkoopste. Gelderland is qua grafkosten redelijk gemiddeld en qua crematiekosten de twee-na-goedkoopste ten opzichte van de rest.

Voorkom autodiefstal

Particulier
09-05-2023

We zien weer een stijging van het aantal autodiefstallen, nadat dit in coronatijd was gedaald. Bovendien heeft de zogenaamde 'Keyless Entry' een enorme vlucht gemaakt. Maar autodieven hebben iets gevonden op deze manier van de auto openmaken.

Omslag op huizenmarkt is een feit

Particulier
08-05-2023

Er is in korte tijd veel veranderd op de markt voor koopwoningen. In het meest recente kwartaalbericht heeft makelaarsvereniging NVM de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen maanden op een rij gezet.

Prijsdaling koophuizen valt vooralsnog mee

Particulier
03-05-2023

Bestaande koopwoningen waren in het eerste kwartaal van 2023 gemiddeld 0,7% goedkoper dan in dezelfde periode in 2022. Ten opzichte van het laatste kwartaal van vorig jaar daalden de prijzen met gemiddeld 1,6%.

Auto delen? Dit zijn de aandachtspunten!

Particulier
02-05-2023

Een auto is een dure aanschaf. Geen wonder dat steeds meer mensen overwegen om een auto te delen. Geldt dat ook voor u? Dan zijn er wel enkele aandachtspunten waar het uw autoverzekering betreft.

Nu ook directe schadeafhandeling voor campers en motoren

Particulier
26-04-2023

Directe schadeafhandeling geldt vanaf dit jaar niet alleen voor personenauto's, maar ook voor campers en motoren. Daardoor kunnen eigenaren van kampeerauto's en motorfietsen bij schade door andermans schuld hun voertuig sneller laten herstellen.

Spaarrente verder omhoog

Particulier
21-04-2023

De grootste banken van Nederland verhogen vanaf 1 mei opnieuw de spaarrente. Die gaat van 0,5% naar 0,75% Toch zijn er ook verschillen.

Verkoop elektrische auto's gestegen

Particulier
11-04-2023

Afgelopen jaar is de verkoop van elektrische auto's weer gestegen. Er was echter een daling van nieuwe auto's. Verschillende elektrische auto's zijn goed verkocht, maar één model stak er bovenuit. Bovendien stimuleert de overheid ook in 2023 het elektrisch rijden.

Niet betalen = Geen dekking

Particulier
11-04-2023

Staat de premie te lang open? Dan wordt de dekking geschorst en bent u niet meer verzekerd. Een betalingsachterstand kan gevolgen hebben voor de dekking van uw verzekeringen, zowel bij betaling via nota als automatische afschrijving. Een verzekering wordt afgesloten om risico's af te dekken. Waarom dan het risico nemen om onverzekerd te zijn?

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Openingstijden

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.