Groesbeek

Ook Gemaq sluit zich aan bij Rikjo & Ebbers Verzekeringen...

Met ingang van 1 januari 2024 zijn de krachten van Gemaq en Rikjo & Ebbers Verzekeringen uit Groesbeek gebundeld. Wij zijn één team en gaan verder onder de naam Rikjo & Ebbers Verzekeringen, onderdeel van Bongers & Lemmers Groep. Door deze samenwerking is er nog meer specialisme en ervaring op het gebied van Verzekeren, Hypotheken en Pensioenen. 

Samen onder één dak

Om de kracht van samenwerken beter te benutten worden de kantoren ondergebracht in één kantoorgebouw. De contactgegevens zijn:

  • Bezoekadres:             Herwendaalseweg 3, 6562 AG Groesbeek
  • Telefoonnummer:   0880 456 457
  • E-mailadres:               info@blv.nl

Door deze samenwerking kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Wij leggen u graag uit wat deze wijziging voor u betekent. U blijft alle vertrouwde gezichten van Gemaq en Rikjo &  Ebbers Verzekeringen zien op ons kantoor aan de Herwendaalseweg 3 te Groesbeek. Onze service en ons team blijven u van dienst zoals u van ons gewend bent. Kortom: nu of straks, altijd een vertrouwd gezicht. Wat wel nieuw is, is een uitgebreider scala aan mogelijkheden, een rijke variatie aan producten en een groter team van specialisten.

Welke voordelen heeft dit voor u?

  • Dankzij nog meer specialisten is onze dienstverlening uitgebreid op het gebied van schade-, leven- en zorgverzekeringen, financiële planning en pensioenen.
  • Breder aanbod van verzekeraars (met aantrekkelijke premies), waardoor wij nog beter voor u kunnen vergelijken en u het beste product kunnen aanbieden.
  • Voor een helder en onafhankelijk hypotheekadvies kunt u ook nog steeds bij ons terecht, waarbij u keuze heeft uit ruim 30 hypotheekverstrekkers.
  • Wilt u een schade melden? Er staat 24 uur per dag een professioneel schadeteam voor u klaar. Schades kunnen daarom ook sneller worden afgehandeld.
  • Ook kunt u 24/7 uw polissen wijzigen via onze site. Maar natuurlijk kunt u ook bellen, mailen met uw vertrouwde contactpersonen of ons bezoeken.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs.

Bezoekadres:             Herwendaalseweg 3, 6562 AG Groesbeek
Telefoonnummer:   0880 456 457
E-mailadres:               info@blv.nl

Samen zijn we sterker, de koffie staat voor u klaar!

Stel ons gerust uw vraag

Openingstijden