Verzekerd van een veilige carnaval

Carnaval staat weer voor de deur. De praalwagens voor de optocht zijn bijna klaar en iedereen is volop bezig met de voorbereidingen voor het feest der feesten. Een van de laatste dingen waar u aan wilt denken is waarschijnlijk een verzekering. Maar als u met een carnavalswagen in een optocht meerijdt, is het toch belangrijk hier even bij stil te staan  We geven u een paar aandachtspunten om rekening mee te houden, zodat u zonder zorgen volop van carnaval kunt genieten.

Nieuws
Datum: 09-02-2023

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook tijdens de vele activiteiten in aanloop naar carnaval. Het organiseren van dit soort feesten brengt risico’s met zich mee. Denk aan een vrijwilliger van de carnavalsvereniging die tijdens de opbouw van een podium valt en zijn been breekt. Of de gehuurde apparatuur raakt per ongeluk beschadigd tijdens het prinsenbal. En wat als prins carnaval ziek wordt en niet kan verschijnen op zijn onthullingsfeest? Tegen deze risico’s kan elke carnavalsvereniging zich verzekeren met onze Evenementenverzekering.

Wordt uw tractor of (vracht-)wagen gebruikt voor de optocht?

Bent u eigenaar van een tractor of (vracht-) wagen die als praalwagen of als trekker van een praalwagen wordt gebruikt? Denk dan aan het afsluiten van een praalwagenverzekering. Met de WA-verzekering voor Praalwagens voorkomt u niet alleen dat u zelf financiële schade lijdt als gevolg van een ongeval met de praalwagen, maar zorgt u er ook voor dat áls er wat mis gaat, het slachtoffer goed opgevangen wordt. Eventueel kunt u de WA-verzekering voor Praalwagens uitbreiden met een ongevallendekking voor de mensen die meerijden met de praalwagen. Nog geen praalwagenverzekering afgesloten? Neem dan contact op met onze adviseurs 

Heeft uw carnavalsvereniging een aansprakelijkheidsverzekering?

In de grotere carnavalsverenigingen kan veel geld omgaan. Het is dus helemaal niet gek om goed verzekerd te zijn voor aansprakelijkheidsclaims. Veel carnavalsverenigingen hebben daarom een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven. Wil je hier meer over weten of wil je een verzekering afsluiten? Neem dan contact op met onze adviseur.

 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Openingstijden

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.