Hulp nodig bij uw belastingaangifte?

Vanaf 1 maart is het weer tijd om de jaarlijkse belastingaangifte in te dienen bij de Belastingdienst. Het is belangrijk dat de belastingaangifte klopt en dat u niet teveel maar ook niet te weinig belasting betaald. 

belastingenvelop met geld er op
Nieuws
Datum: 09-02-2023

Vindt u aangifte doen een lastige klus? U kunt op verschillende manieren hulp krijgen bij uw belastingaangifte. Veel informatie hebben wij al voor u op een rij gezet op onze website bij 'Belastingaangifte'.  Maar een beetje extra hulp is nooit ver weg. 

Het doen van belastingaangifte is het ene jaar complexer dan het andere jaar. Onderstaande situaties maken het doen van belastingaangifte complex.
Dus voldoet u aan één of meerdere van onderstaande situaties, dan is het verstandig om te overwegen om uw belastingaangifte te laten doen.

Gelden de onderstaande situaties niet voor u maar wenst u het doen van belastingaangifte wel uit handen te geven? Ook dan bieden wij u graag professionele hulp aan. 

  • U heeft een huis gekocht of verkocht;
  • U heeft uw hypotheek laten wijzigen;
  • U heeft veel studiekosten of zorgkosten gemaakt die niet vergoed worden;
  • U heeft andere aftrekbare kosten gemaakt;
  • U bent het afgelopen jaar gescheiden;
  • Uw fiscaal partnerschap is gewijzigd.

Interesse?

Voor 50 euro helpen onze adviseurs u bij het indienen van een complete en kloppende belastingaangifte.
Heeft u vragen en/of bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Openingstijden